Rätt bil i skogen

Älgsäsongen står i full blom. Det betyder att många timmar är spenderade i skogen. För en rutinerad skogsmulle är det därav viktigt med rätt utrustning – och inte minst rätt bil. Känner du att en ny bil inte finns på kartan är det bara att surfa in på www.skruvat.se och leta fram de reservdelar som är bra att ha i bakluckan vid oväntade missöden. För den som däremot är på jakt efter både en ståtlig älg och lika ståtlig och funktionell bil – grattis! De nya Land Rovern är här.

För alla underlag

De flesta av oss är inte pojken med guldbyxan och har inte pengar eller ser charmen i att både investera i en bil som kan köras i skogen och sedan en till som kan användas i stadsmiljö. Näe, vi vill ha en som fungerar bra för alla typer av underlag. Vi vill ha en Land Rover Freelander där vi kan anpassa för olika typer av underlag när vi kör:

  • Underlag vid vanlig körning till vardags såsom grus och asfalt.

 

  • Ett läge som används på gräs-, grus-, samt snö.

 

  • Körning i lera och över rötter.

 

  • Ett sista läge för körning i sand.

Med en bil som denna kan du vara kungen i djungeln men även i storstan. Även om det alltid är bra att ha med sig reservdelar om man åker ensam ute i skogen eller på ensliga vägar ger denna bil en större trygghet.