Därför är SUP en fantastisk sommaraktivitet

SUP är en vattensport som har tagit svenskarna med storm. Att paddla runt på en SUP bräda är härligt, ger bra motion och naturupplevelse. Det är helt enkelt en av det bättre sommaraktiviteterna du kan ägna dig åt.

Stand Up Paddle, SUP är en sport och sommaraktivitet som har blivit väldigt populär. Det är en magisk känsla att glida fram på en blank vattenyta. Det finns även en rad hälsofördelar med SUP. Om du vill kunna använda en SUP när du vill när andan faller på är det en bra idé att köpa en egen bräda. Ett tips är att surfa in på https://www.soderkajak.se/butik/sup-brador om du är intresserad av att köpa en egen SUP. Det har flera olika modeller att välja mellan. Om du är osäker kan du fråga om råd för att få en SUP som passar ditt behov. Generellt är det på det viset att när du köper en SUP-bräda får du ofta det du betalar för. Om du vill ha kvalité behöver du lägga till en slant för det. Att välja en uppblåsbar SUP är perfekt om du vill göra det smidigt att ta med den till olika platser.

“De tar på sig flytvästarna och kånkar ner de långa brädorna till stranden.” Läs mer här

Hela familjen kan använda en SUP

SUP är det perfekta redskapet att använda om du vill uppleva natur och närhet till vatten. Att paddla SUP är en bra motionsform och därför en perfekt sommaraktivitet för hela familjen. Det är härligt att glida runt med en SUP en varm sommardag. Att paddla med en SUP är vanligast att göra under sommarhalvåret men det går att göra året runt om du har rätt utrustning.